Mira og Thomas fra Nybro Frugt giver opskrifter til æblesæsonen
Foto: Kim Rune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

4 tykke skiver Oltidsrugbrød fra Clausens Bageri i Kerteminde

1 håndfuld rucola salat

2 stykker varmrøget laks fra Boris Fiskehus i Kerteminde

4 stykker sprød bacon

Æble-fennikelslaw:

1 fennikel

2 æbler i tynde både, f.eks. Discovery

1 dl creme fraiche 9 procent

1 tsk. sød sennep

Salt og peber

Skær top og bund af fennikel, halver og fjern stokken. Skær fennikel i så tynde skiver som muligt, brug evt. et rivejern. Læg fennikel i iskoldt vand til de krøller og bliver sprøde.

Rør creme fraiche med sennep og krydr med salt og peber.

Vrid fennikel fri for vand og tør den. Vend æbler og fennikel i dressingen.

Kom rucola på brødet og derefter laks, æble-fennikelslaw og pynt med sprød bacon.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce