4 skiver tyndt skåret, groft flutes

4 skiver god serranoskinke

Rygeostecreme:

50 g rygeost fra Café Kirkeladen i Mesinge

1/2 dl koldt vand

2 finthakkede æbler, f.eks. Collina

75 g radiser, skåret i tynde skiver

Salt og peber

2 spsk. finthakket purløg

Vend rygeosten sammen med vand, æbler, radiser og krydr med salt og peber.

Rist de tyndtskårne flutes, læg skinken på og top med æble-rygeostecremen. Drys til slut med lidt purløg.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Rygeostsalat med radiser

Rygeostsalat med radiser

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat

Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat