Det skal du bruge til Thomas Pasfalls grøntsagsfrikassé med rygeost og knas:

Nye danske kartofler

Hvide asparges

Grønne asparges

Spidskål

Rygeost

Friskbagt rugbrød

De nye danske kartofler renses for jord. Kartoflerne koges op og lægges i koldt vand. Når de er kolde, skæres de i kvarte og er klar til grillen

De hvide asparges skrælles fra hovedet til bunden, knækkes og skæres til, så de også er klar til grillen

Ved de grønne asparges er det vigtigt at man nipper de små blade af rundt om aspargesen for at sikre, at der ikke sidder jord under. Og ligesom de hvide skal de knækkes og skæres til.

Toppen klippes af guleroden, og guleroden skrælles.

Spidskålen skæres over i kvarte og er klar til grillen.

Rugbrødet skæres i tynde skiver, drysses med salt og sukker og pensles med olivenolie. Bages ved 160 grader i 12-15 minutter, til de er sprøde.

Vend klumper af rygeost i salaten.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle
Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste

Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste

Thomas Pasfalls grillede multe med asparges, vinaigrette og ramsløg-cruste

Thomas Pasfalls grillede multe med asparges, vinaigrette og ramsløg-cruste