Sylte er en af de få ting, som du faktisk selv kan lave med et godt resultat. Allégårdens slagter kommer her med sin opskrift på sylte

Ingredienser:

2 kg. nakkefilet

40 gr. grov salt

5 gr. hvid peber

1/2 dl. eddike

3-4 dl. kogesuppe

2/3 blade husblads

1/2 revet løg

Sådan gør du:

Nakkefiletten skæres i grove stykker.

Stykkerne kommes derefter i en gryde med vand og salt.

Kødet koges, til det er mørt, i cirka 1,5-2 timer. Når kødet er kogt, kommes det i en skål og findeles lidt med en grydeske. Herefter blandes peber, løg og eddike i. 3-4 dl af kogelagen røres sammen med opblødt husblas.

Hele massen røres sammen og kommes i en form eller skål og køles af.

Massen må gerne stå nogle timer i køleskab inden servering. Sylten er nu klar til brug.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Sylt ikke sylten

Sylt ikke sylten

Lej en kok eller mad ud af huset