Her får du Thomas Pasfalls cruste lavet på ramsløg med smør og brød eller rasp.

En cruste er smør blandet op med rasp eller brødkrumme og krydderier eller urter, og derefter frosset ned.

Du skal bruge:

Hvis du ikke har en blender, kan du hakke urterne og røre dem op med smør og brød.

Herefter rulles crusten tyndt ud mellem to stykker bagepapir - helst af den type, som er fri for giftige fluor­stoffer - og kommes i fryseren.

Inden servering hakkes det ønskede stykke cruste af og lægges på tallerkenen.

Retten serveres oven på crusten, som smelter og bliver til en smørsovs.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Thomas Pasfalls grøntsagsfrikassé med rygeost og knas

Thomas Pasfalls grøntsagsfrikassé med rygeost og knas

Thomas Pasfalls grillede multe med asparges, vinaigrette og ramsløg-cruste

Thomas Pasfalls grillede multe med asparges, vinaigrette og ramsløg-cruste