Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste

Thomas Pasfall laver urtecruste.
Foto: Trondur Dalsgard

Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her får du Thomas Pasfalls cruste lavet på ramsløg med smør og brød eller rasp.

En cruste er smør blandet op med rasp eller brødkrumme og krydderier eller urter, og derefter frosset ned.

Du skal bruge:

Hvis du ikke har en blender, kan du hakke urterne og røre dem op med smør og brød.

Herefter rulles crusten tyndt ud mellem to stykker bagepapir - helst af den type, som er fri for giftige fluor­stoffer - og kommes i fryseren.

Inden servering hakkes det ønskede stykke cruste af og lægges på tallerkenen.

Retten serveres oven på crusten, som smelter og bliver til en smørsovs.

Sådan laver du Thomas Pasfalls urtecruste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce