Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Rygeostsalat med radiser


Rygeostsalat med radiser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg har lavet mange varianter over denne rygeostsalat. Hos min mor fik jeg serveret kyllingesalat i hjertesalatblade. Det, synes jeg, var meget fint, så den serveringsmåde har jeg hugget.

Det er en let salat at lave til gæster, når de ankommer, eller til forret.

Server med rugbrødchips til - eller server et stykke røget laks eller hellefisk til.

Det skal du bruge:

250 g rygeost

2,5 dl fraiche 9 procent

200 g radiser

1 bundt purløg

1 hjertesalat

Rør rygeost, fraiche og hakkede radiser sammen med finthakket purløg. Server rygeostsalaten i hjertesalatblade og til den røgede laks eller hellefisk.

Prøv også at vende en masse agurketern i salaten.

Hvis man tilsætter lidt mere fraiche, bliver rygeostsalaten mere som en dip. På den måde kan du stikke bladene direkte ned i salaten og lade dine gæster trække et blad.

Rygeostsalat med radiser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.