1 pk. rispapir med 12 styk

1 hjertesalat i strimler

1-2 grønne æbler i smalle både

1 håndfuld frisk koriander

250 g stegt kylling i strimler

1 agurk i 24 stave

200 g risnudler

1/2 dl hoisinsauce

Kog risnudlerne som anvist på pakken. Skyl dem kolde.

Placer et meget vådt viskestykke eller lille håndklæde på et spækbræt. Læg et stykke rispapir på det, så papiret bliver vådt. Hæld eventuelt ekstra vand på. Vend papiret, når det er blevet blødt.

Placer på midten af papiret to stykker salat, to stykker æble, lidt koriander, to stykker kylling, to stykker agurk, lidt nudler og dryp med hoisinsauce. Sørg for at holde tre centimeter fri i hver side. Fold siderne hen over fyldet. Dernæst lægger du den del, der vender mod dig over rullen. Placer to fingre i hver side bag rullen og begge tommelfingre foran rullen og begynd at rulle så stramt, du kan.

Læg rullen til side og læg eventuelt et fugtigt klæde hen over. Pas på at rullerne ikke ligger for tæt, for så kan de klistre sammen.

Server en eller flere af de fire dips til rispapirrullerne.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.

Mere om emnet

Se alle
Rispapirrulle med rejer

Rispapirrulle med rejer

Avocadodip

Avocadodip

Nudler med peanuts

Nudler med peanuts