Til fem personer.

150 gram Rømørejer eller andre gode rejer.

Ramsløgmayo

1 pasteuriseret æggeblomme piskes med lidt salt og 1 tsk. citronsaft.

1 dl olie tilsættes i tynd stråle.

Smages til med salt og friskkværnet peber samt friskhakket ramsløg.

Malt

Daggammelt rugbrød skæres tyndt, smøres med smeltet smør og drysses med salt. Bages i ovn ved 120 grader i cirka 15 minutter, eller til det er sprødt.

Urter

Hop ud i naturen eller tag den sikre vej og gå til grønthandleren.

  • Af:

    Jeg er jourhavende på fyens.dk. Derudover skriver jeg også artikler til temaaviser og tillæg, der bliver udgivet på Fyn og sommetider i hele landet. Jeg har læst journalistik på Syddansk Universitet, hvor jeg i forbindelse med uddannelsen var i praktik på Fyns Amts Avis på redaktionerne i Svendborg og på Langeland.