Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Pastasalat med muslinger og persillepesto


Pastasalat med muslinger og persillepesto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingredienser:

300 gram kogte, pillede muslinger.

200 gram surimi.

Halvanden persillepesto.

En rød peberfrugt, tre stænger bladselleri og ét lille rødløg.

En halv teske hakket citronskal fra usprøjtet citron.

300 gram pastasløjfer.

Sådan gør du:

Kog pastaen og køl den ned.

Peberfrugten, bladselleri samt løg hakket fint og vendes med pasta samt pesto, muslingerne og surimien.

Serveres med smør, ristet brød og citronbåde.

Pastasalat med muslinger og persillepesto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.