Det er klart nemmest og hurtigst at snuppe en pakke med fileter eller lår, når man kommer forbi køledisken i supermarkedet, men man burde kaste sig over den hele kylling og gøre det selv, mener kokken Thomas Pasfall.

De fleste synes nok, det er lidt besværligt at udbene en hel kylling. Det er en skam, mener en af Fyns meste kendte kokke Thomas Pasfall.

Han mener, at folk i højere grad skulle tage kniven i den ene hånd, kyllingen i den anden og så bare komme i gang.

Men hvordan gør man så? Thomas Pasfall udbener en kylling i tv-klippet øverst i artiklen.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce