Opskrift på Astas frikadeller - når madlavning skal være let


Opskrift på Astas frikadeller - når madlavning skal være let

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I samarbejde med Jysk Fynske Medier har jeg lavet fire kogebøger: "Forår", "Asiatisk sommer", "Efterår" og "Vinter". Alle med konceptet "mad til det virkelige liv". Denne opskrift stammer fra bogen med opskrifter til efteråret, som mine børn Niels, Asta og Anna har medvirket i.

Konceptet handler om, at mange er i gang med at give slip på madlavningen i en travl hverdag, for uanset om man er 32 år eller 73 år, er der sjældent tid nok.

Det ville være så ærgerligt, hvis vi stopper med at lave mad, så derfor er mit fokus, at madlavning skal være let, så det bliver gjort. Man skal ikke ud at købe en masse ingredienser eller stå flere timer i køkkenet.

Nogle elsker at stå i køkkenet. Det gør jeg også selv, men min hverdag er ikke til, at jeg kan bruge flere timer på madlavning om dagen. Jeg har tre børn og fire fotostudier at passe foruden en masse netværk og vasketøj. Det sidste er ikke helt rigtigt, for det er min mand, som vasker tøj herhjemme.

Sådan gør du
Foto: Skovdalnordic.com

500 g hakket svinekød

1 lille tsk. salt

1 fed knust hvidløg

1 spsk. mel

½ dl mælk

1 æg

50 g revet parmesan

1 spsk. finthakket rosmarin

1 spsk. finthakket basilikum

Salt og peber

Rør kødet med saltet.

Rør en fars af kød, hvidløg, mel, mælk, æg, parmesan og krydderurter. Krydr med friskkværnet peber.

Form cirka 16 frikadeller med spiseskeer og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Steg frikadellerne i ovn ved 200 grader i cirka 25 minutter. Dryp dem med lidt fedtstof inden.

Tip: Server frikadellerne på pandebrød eller pitabrød med avocado, rødløg, agurk og romainesalat. Flot dig eventuelt med en dressing.

Opskrift på Astas frikadeller - når madlavning skal være let

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce