Jeg har aldrig været specielt god til at samle ramsløg i naturen. Jeg køber dem i butikken. Endda ramløgspesto køber jeg færdig. Svansø har en udmærket en af slagsen.

Men jeg ved, at der er masser af mennesker, som går lange ture i skoven, og så er det jo bare at plukke løs.

 

25 g gær 

6 dl Vand 

2 tsk salt 

8 dl mel 

Et glas ramsløgspesto 

1 dl græskarkerner 

 

Opløs gæren i vandet sammen med salt.

Tilsæt ramsløgspestoen.

Finhak halvdelen af græskarkernerne og bland i sammen med melet.

Ælt dejen igennem og lad den hæve cirka en-to timer.

Dej dejen i 18 boller og læg dejen i forme - gerne til minirugbrød.

Pensl med lidt sammenpisket æg og drys med resten af græskarkernerne.

Bag 180 grader 15-20 minutter. 

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.