Efter al den sunde mad skal vi også lige have en drink. Denne er inspireret af min tur til Vietnam og er også i den kogebogsserie "Mad til det virkelige liv", som jeg har udgivet sammen med Magasinet Livsstil. Opskriften findes i den anden kogebog nemlig "Asiatisk sommer".

Lige nu rejser jeg meget i Asien, fordi vi har åbnet fotostudie i den kinesiske millionby Shanghai, så glæd jer til en masse spændende mad inspireret af mine rejser. Her er i hvert fald en drink at styrke sig på.

 

Per glas:

2 cl lys rom

½ økologisk lime

12 blandede, friske blade af mynte, citronmelisse, koriander

1 spsk. rørsukker

Lidt danskvand

Masser af is

 

Mas limebåde og sukker i bunden af et glas.

Saml bladene i hånden og klap hænderne.

Læg bladene i glasset.

Tilsæt rom, is og slut af med danskvand.

Pynt med lime og krydderurter efter smag.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.