DIY om rilette

DIY om rilette

Let? Det tror jeg nok. Lykkes det? Helt sikkert. Smager det godt? Ja.

Denne ret er en variant over andre, som jeg har lavet i Base, men den er bare en sikker vinder til gæster. Du kan selv bestemme niveauet, om det skal være øko eller fra den gode fiskehandel. Gør, hvad der passer dig.

200 g røget ørredfilet

2 spsk. finthakket kapers

1 spsk. finthakket purløg

2 spsk. cremefraiche 38 %

Salt, peber og citronskal

Findel ørredfilet, bland med kapers, purløg og cremefraiche til en ensartet masse. Smag til med salt, peber og revet citronskal.

Server på ristet brød, rugbrød, i små hjemmebagte eller købte butterdejsskåle, eller server det på toppen af en stor grøn salat.

Kan du ikke finde cremefraiche 38 %, så brug lidt mayonnaise i 18 %-udgaven.

Af Inge Skovdal, base@fyens.dk

  • Af: