Nøddebrud á la Summerbird

Julesæsonen er for længst blæst i gang hos chokoladefabrikanten Summerbird i Assens. Foto: Peter Leth-Larsen

Nøddebrud á la Summerbird

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- også kaldet Gianduja med mandler og rosiner

200 g mørk Summerbird-chokolade, Peru 61 procent

150 g Summerbird-nougat

100 g ristede mandler

50 g rosiner

Et lille drys salt

Nougat og chokolade skæres i mindre stykker, kommes i en passende skål og smeltes over vandbad. Rør i det undervejs. Mens nougat og chokolade smelter, hakkes de ristede mandler og rosiner groft. Når nougat og chokolade er smeltet sammen, fjernes skålen fra varmen. Kom herefter de hakkede mandler, rosiner og et drys salt i massen og rør det hele grundigt sammen. Kom massen i en passende lufttæt beholder og stil den på køl i fire timer. Når massen er hærdet, vendes den ud på et skærebræt, tempereres en smule og skæres i de ønskede stykker.

Nøddebrud á la Summerbird

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce