I den første udgave af det nye madprogram med Thomas Pasfall som kok står den på torskerogn, rullet som en pølse og skåret i skiver:

Thomas Pasfall er ny huskok på fyens.dk. Et par gange om måneden vil han vise en ret, der kan laves på maksimalt 20 minutter (plus eventuel tid i ovnen), og som er baseret på råvarer, du kan købe i det lokale supermarked.

I den første udgave af programmet kaster han sig over torskerogn på en måde, de færreste formentlig har lavet det hjemme i huskøkkenet.

Har du et forslag til programmet, en ret, ny inspiration til en råvare eller andet, så skriv til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce