Nem mad med Pasfall: Sådan bliver hakkedrengen saftig

Foto: Massimo Grillo

Nem mad med Pasfall: Sådan bliver hakkedrengen saftig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den bliver nemt tør og kedelig: hakkebøffen. Her visen kokken Thomas Pasfall, hvordan du kan lave den saftig og lækker:

Kødsovs, millionbøf, bøf med løg. Der er ofte sådan, det hakkede oksekød bliver brugt.

Men hvor tit laver du en hakkebøf med tilbehør? Skrækeksemplet er nok 80'er klassikeren "herregårdsbøf", hvor hakkedrengen ofte blev smuldrende tør.

I denne udgave af "Nem Mad Med Pasfall" viser kok og restauratør Thomas Pasfall, hvordan man kan peppe hakkebøffen op, så den bliver sprød og saftig.

Se hvad tricket er i tv-programmet øverst i artiklen.

Har du spørgsmål, brug for tekniske tips eller forslag til ingredienser, Thomas Pasfall bør kaste sig over, så skriv til: info@thomaspasfall.dk.

Nem mad med Pasfall: Sådan bliver hakkedrengen saftig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce