Kok og restauratør Thomas Pasfall viser, hvordan du kan lave en kyllingefilet med saftighedsgaranti.

I denne udgave af "Nem mad med Pasfall" står den på kyllingefilet med skind.

Thomas Pasfall viser både, hvordan du udbener en hel kylling og bevarer saften i fileterne, som ofte kan blive tørre.

Se også: Skiveskåret torskerogn

Se hele programmet i videoen øverst i artiklen. Har du forslag eller spørgsmål til Thomas Pasfall og programmet, så send en mail til: info@thomaspasfall.dk.

Mere om emnet

Se alle
1
Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

Nem mad med Pasfall: Sådan gør du tarteletterne lidt lækrere

1
Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce

Nem mad med Pasfall: Entrecote og grøntsager med fedtfattig sauce