Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille


Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske topkok Thomas Pasfall er tilbage i programmet "Nem mad med Pasfall". Denne gang med en forårs/sommerklassiker: Hvide asparges med god, cremet hollandaise sauce.

Efter en længere pause er "Nem mad med Pasfall" tilbage på fyens.dk.

Kok og restauratør Thomas Pasfall kaster sig ud i et must sidst på foråret, først på sommeren eller bare så længe hvide asparges kan findes.

Se hvordan du koger hvide asparges perfekt, og se hvordan du undgår, at den cremede hollandaise sauce skiller.

Nem mad Pasfall: Sådan gør du hvis din hollandaise er ved at skille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce