Der er simpelthen for få indiske restauranter på Fyn, så hvis du har lyst til selv at lave et indisk måltid, er det bare om at hoppe ud i det.

Indisk mad er meget lækker med alle de små retter. Jeg forsøger mig med indiske retter herhjemme, men vi lægger lidt stille ud - nemlig med naanbrød. Senere skal vi lave en omgang rogan josh, men jeg er stadig i testfasen.

10 stk. naanbrød:

2 dl vand

15 g gær

1 tsk. salt

½-1 tsk. knuste korianderfrø

½ dl yoghurt

500 g hvedemel

Olie til stegning

Rør gæren ud i vand, tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt igennem.

Lad dejen hæve til dagen efter.

Del dejen i 10 stykker og rul dem tyndt ud.

Pensl dem med olie og drys med knuste korianderfrø.

Bag brødene i ovnen ved højeste varme i cirka tre minutter, vend brødene og bag dem i tre minutter mere.