Muslingesuppe med safran


Muslingesuppe med safran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingredienser:

Ét kilo blåmuslinger.

Tre deciliter hvidvin.

Ét løg, to porre og fire gulerødder.

En spiseske olivenolie.

To fede hvidløg.

Safran, cirka 10 tråde.

To deciliter piskefløde.

Syv deciliter fiskefond.

Ét bundt persille.

Salt og peber.

Sådan gør du:

Rens muslingerne under rindende koldt vand og kassér de muslinger, som ikke har lukket sig efter et let bank.

Kom muslingerne i en gryde med hvidvin og damp dem i tre til fem minutter. Kassér de muslinger, som ikke har åbnet sig. Tag muslingerne op og hold dem varme.

Fint hakket løg samt porre og gulerødder i strimler svitses i olien med hvidløg i par minutter.

Tilsæt fiskefond og muslingefond samt fløde og giv dette et opkog.

Suppen serveres med muslinger drysset med hakket persille samt groft brød.

Muslingesuppe med safran

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce