1 håndfuld grøn salat og små tomater

1 æg

1 tsk. smør og 1 tsk. olivenolie til stegning af æg

2 skiver bacon

½ skive groft rugbrød

1 dl. A38

2 spsk. mysli

1 tsk. hørfrø

Brombær til pynt

Opvarm olivenolie og smør i en pande, slå ægget ud i fedtstoffet og steg, det til hviden er helt stivnet. Brug gerne samme pande til at stege bacon (eller steg det i ovnen).

Anret som på billedet.

Opskriften på "hjemmelavet mysli uden tilsat sukker" kan ses på video her: kortlink.dk/fp77

Sådan anretter du efter Sense-tallerken- modellen:

Håndfuld nr. 1 (+2): grøn salat og små tomater

Håndfuld nr. 3: æg og 2 stk. bacon

1-3 spsk. fedtkilde: Olivenolie og smør til stegning af æg. Mandler og hørfrø i myslien.

Valgfrit:

Håndfuld nr. 4: ½ skive rugbrød, 2 spsk. mysli og pyntebrombær

Kalorier:

Ca. 400-500 kcal pr. fuld portion

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Middag: Salat med kyllingebryst og feta (1 person)

Middag: Salat med kyllingebryst og feta (1 person)

Aften: Stegt laks med squash -strimler og asparges (1 person)

Aften: Stegt laks med squash -strimler og asparges (1 person)

Middag: Salat med kyllingebryst og feta (1 person)

Middag: Salat med kyllingebryst og feta (1 person)