2 håndfulde grønt samt rødløg og små tomater

¼ æble

1 stk. kold, stegt kyllingebrystfilet

1 spsk. fed fetaost

1 spsk. pesto

1 spsk. olivenolie

Skær kyllingebrystet i skiver.

Skær æblet i tynde skiver og fetaost i små tern.

Anret som på billedet - eller i en plastbeholder, som nemt kan tages med på arbejde.

Sådan anretter: du efter Sense-tallerkenmodellen

Håndfuld nr. 1 (+2): blandet grøn salat, rødløg og små tomater

Håndfuld nr. 3: kylling

1-3 spsk. fedtkilde: fetaost, pesto og olivenolie

Valgfrit

Håndfuld nr. 4: 1 lille skive Nordbrød (proteinbrød fra bageren) og skiver af et kvart æble.

Kalorier: Ca. 450-600 kcal pr. fuld portion

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Aften: Stegt laks med squash -strimler og asparges (1 person)

Aften: Stegt laks med squash -strimler og asparges (1 person)

Morgen: Bacon og æg med grøn salat og A38 med mysli (1 person)

Morgen: Bacon og æg med grøn salat og A38 med mysli (1 person)

Aften: Stegt laks med squash -strimler og asparges (1 person)

Aften: Stegt laks med squash -strimler og asparges (1 person)