Middag: Salat med kyllingebryst og feta (1 person)

Suzy Wengel fra Langeskov har udgivet kogebogen Sense - Slank med fornuft. Hun har selv tabt sig 40 kilo og holdt vægten i tre år. I dag rådgiver hun andre om vægttab. Hun giver bud på en typisk dagsmenu - morgenmad, frokost og aftensmad.
Foto: Laust Jordal

Middag: Salat med kyllingebryst og feta (1 person)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2 håndfulde grønt samt rødløg og små tomater

¼ æble

1 stk. kold, stegt kyllingebrystfilet

1 spsk. fed fetaost

1 spsk. pesto

1 spsk. olivenolie

Skær kyllingebrystet i skiver.

Skær æblet i tynde skiver og fetaost i små tern.

Anret som på billedet - eller i en plastbeholder, som nemt kan tages med på arbejde.

Sådan anretter: du efter Sense-tallerkenmodellen

Håndfuld nr. 1 (+2): blandet grøn salat, rødløg og små tomater

Håndfuld nr. 3: kylling

1-3 spsk. fedtkilde: fetaost, pesto og olivenolie

Valgfrit

Håndfuld nr. 4: 1 lille skive Nordbrød (proteinbrød fra bageren) og skiver af et kvart æble.

Kalorier: Ca. 450-600 kcal pr. fuld portion

Middag: Salat med kyllingebryst og feta (1 person)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce