Alle kender chili con carne, men prøv med noget nyt topping til en kølig efterårsdag. Sbrød er et smart alternativ til croutoner. Jeg har arbejdet lidt med dem på arbejde og er blevet glad for de sprøde rugkanter. Og så har jeg også puttet bacon i retten.

800 g oksekød

1 spsk. chili, gerne røget

1 dåse chilibønner

1 dåse flåede, hakkede tomater

1 spsk. kalvefond

Salt og peber

Topping:

Cremefraiche, croutoner, sbrød og ristet bacon

Steg kødet og tilsæt derefter chili, chilibønner og flåede, hakkede tomater. Lad det boble lidt.

Server med cremefraiche, croutoner, sbrød og ristet bacon.

Tip: Hvis du ønsker en lidt mere sund udgave, kan du smide en pose fintrevne gulerødder i chilien.

Tip:
Røget chili er en god investering, hvis du kan lide chili con carne. Den røgede chili runder smagen godt af og giver retten et mere autentisk udtryk.