Lakserillette

Foto: Skovdal.dk

Lakserillette

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en let og velsmagende forret, som kan anrettes mere eller mindre avanceret. For eksempel i små glas med et grønt knækbrød til eller på hjertesalat eller i små butterdejsskaller som velkomsthaps.

Det er selvfølgelig ikke rillette, som jo er kød kogt i eget fedt. Men en varmrøget laks er meget fed, og blandet med mayonnaise giver det samme effekt.

Man kan også lave retten med røget makrel, men det er ikke så festligt.

300 g varmtrøget laks

3 spsk. økologisk mayonnaise

1 spsk. økologisk sennep

1 potte purløg

1 økologisk citron

Pluk laksen i mindre stykker. Rør mayonnaisen med sennep, revet citronskal og en teskefuld citronsaft.

Bland laks og mayonaise. Klip purløget meget fint og vend det i laksen.

Server laksen på hjertesalat.

Foto: Skovdal.dk
Foto: Skovdal.dk

Lakserillette

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce