Lad stegen svede længe

Langtidsstegt ribbenssteg. Foto: Skovdal.dk

Lad stegen svede længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langtidstegning er smart. Ind i ovnen med stegen, inden du tager hjemmefra, og så er den færdig, når du kommer hjem. Alle ovne er dog ikke ens, så test, om ovnen skal stå på 90, 100 eller 110 grader. Prøv dig frem. Ribbenssteg er ikke det dyreste, og stegen smager også godt, hvis den har fået lidt for meget. Kødet forbliver saftigt ved den langsomme stegning.

1 ribbenssteg

Laurbærblade

Salt

Ribbensstegen gnides med salt, og laurbærblade stikkes imellem sværen.

Sæt stegen i en kold ovn og steg den ved 100 grader i otte timer. Derefter skrues ovnen op til cirka 250 grader, indtil sværen er sprød.

Server stegen med en vintersalat lavet af fintrevne rodfrugter vendt med en sennepsvinaigrette. Eller brug ribbensstegen kold som pålæg eller i en ribbenssandwich.

Lad stegen svede længe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce