Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat

Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat.
Foto: Laust Jordal

Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skal du bruge:

400 g laks

100 g rygeost

½ agurk

50 g maltbrød i skiver

1 stk. fennikel

Salt og sukker

Sådan gør du:

Laksen skæres i passende skiver (lodrette snit).

Rygeosten røres med salt og peber.

Agurken skæres i skiver og krydres med salt og lidt sukker. Skal trække i en time.

Maltbrødet rives og tørres i ovnen ved 100 grader, til det er knasende sprødt.

Fenniklen skæres i papirtynde skiver på en mandolin og lægges i isvand i en time. Så bliver det helt sprødt.

Anrettes og pyntes eventuelt med radise og fennikeltopskud.

Koldrøget laks med rygeost, saltet agurk, maltcrumble og fennikelsalat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce