Det skal du bruge:

400 g laks

100 g rygeost

½ agurk

50 g maltbrød i skiver

1 stk. fennikel

Salt og sukker

Sådan gør du:

Laksen skæres i passende skiver (lodrette snit).

Rygeosten røres med salt og peber.

Agurken skæres i skiver og krydres med salt og lidt sukker. Skal trække i en time.

Maltbrødet rives og tørres i ovnen ved 100 grader, til det er knasende sprødt.

Fenniklen skæres i papirtynde skiver på en mandolin og lægges i isvand i en time. Så bliver det helt sprødt.

Anrettes og pyntes eventuelt med radise og fennikeltopskud.

  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Rygeostsalat med radiser

Rygeostsalat med radiser

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Laksesalat med rabarber og creme af rygeost

Rødtunge med nye kartofler, sommersalat og creme af rygeost

Rødtunge med nye kartofler, sommersalat og creme af rygeost