Knoldfennikelsalat med urter


Knoldfennikelsalat med urter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knoldfennikel er blevet moderne i det danske køkken. Fennikel smager af anis, og knoldfennikel kan spises rå, kogt eller stegt. Den kan også bruges i suppe eller gryderetter.

Her serveres finthøvlet frisk knoldfennikel i salat. Rustikke rugbrødsern passer godt til salaten. Servér med olie-eddike- dressing.

Det skal du bruge:

Frisk knoldfennikel, høvlet helt tyndt

Friske urter, for eksempel brøndkarse og basilikum

Spiselige blomster, for eksempel tallerkensmækker

Små rugbrødstern ristes på en varm pande i olivenolie. Skru ned for varmen til sidst og tilsæt havsalt og knust hvidløg. Lad croutonerne dryppe af på køkkenrulle og drys dem over salaten, når de er helt kolde.

Knoldfennikelsalat med urter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce