(2 personer)

Ingredienser:

Hvidchokolade-koriander-iscreme

Makroner

Marengs

Koriandersukker

Passionsfrugtsirup

Iscreme:

1 l sødmælk

1,5 dl æggeblommer

60 g sukker

300 g hvid chokolade

1 bundt koriander

Kog mælk og sukker op, dette legeres med æggeblommer. Smelt chokoladen heri.

Køl af og fordel ismassen i to Paco Jet-bægre.

Tilsæt et halvt bundt koriander i hver. Fryses til dagen efter og køres på Paco Jet.

Koriandersukker:

1/4 bundt koriander

200 g sukker

Blend til massen er ensartet og grøn. Fordeles på en bageplade og tørres natten over.

Passionsfrugtsirup:

1dl passionsfrugtpuré

50 g sukker

Maizena

Passionsfrugtpuréen koges op med sukker og jævnes lidt med Maizena.

En kugle is anrettes ovenpå makroner. Der drysses med marengs og koriandersukker. Passionsfrugtsirup hældes over ved bordet.

  • Byline

    Af:

    Journalist på Fynske Mediers redaktion i Faaborg, hvor jeg skriver artikler til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og Ugeavisen Faaborg. Tidligere har jeg været ansat i vikariater på redaktionerne i Svendborg og Ringe, og jeg har været skribent på tillæg som Eksklusiv, Den Sidste Rejse og SommerDanmark. Derudover er jeg boganmelder for kulturredaktionen.