Det, der er smart i denne ret, er, at du kan skifte alle ingredienserne ud med andre. Har du ikke kylling, kan du bruge tyndskåret okse. Har du ikke agurk, så brug tomat. Erstat appelsin med granatæble, æble, melon eller vindruer. I stedet for perlebyg kan du bruge hvedekerner, fuldkornsris eller lignende.

Det skal du bruge:

3 stegte kyllingefileter eller 600 g kyllingekød

1 agurk

2 appelsiner

4 dl kogt perlebyg

1 håndfuld persille

Pil det stegte kød i mindre stykker. Flæk agurken, fjern kernerne og hak den i mindre stykker. Pil eller skær skrællen af appelsinen. Skær frugtkødet i mindre stykker. Bland kylling, agurk, appelsin, perlebyg og hakket persille.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.