Ferien er ved at være ovre, og mange tager hul på hverdagen med en ambition om at skære ned på sommertidens løsslupne tøjler med grillmad, vin og masser af is.

Men hvad sætter man i stedet, hvis man gerne vil tilbage til de sunde vaner, men alligevel snacke lidt på terrassen en hyggelig sensommerdag?

Frugt er det oplagte svar, men man skal kigge sig for, hvis man med det sunde valg samtidig vil undgå at gnaske alt for mange kalorier i sig.

Honningmelon hører til de slankende valg, fordi melonen fylder meget i forhold til, hvor mange kalorier, den indeholder, og så indeholder den også C-vitamin og mineraler. (tgr)

  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.