Det skal du bruge:

4 stk. hakkebøffer, krydret med røget salt, paprika og gerne lakrids.

Frisk sprød salat

Blandede tomater i farver, halveres og grilles kortvarigt

4 skiver grillet bacon

2 stk. rødløg, pillet og skåret i tynde skiver

4 grove burgerboller

1 glas lakrids- eller chiliketchup til at smøre burgerbollebundene med

1 stk. broccoli

1 stk. spidskål

2 stk. gulerødder

Lidt chili

1 dl skyr

1 spks. sennep

1 stk. citron

Sådan gør du:

Bøfferne grilles tre-fem minutter på hver siden. Baconskiverne grilles også.

Grill bollerne og smør bund og top med lakrids- eller chiliketchup.

Snit broccoli, spidskål og gulerod fint og vend det med chili, salt og peber samt skyr og citronsaft. Smag til.

Pil løgene og skær dem tyndt.

Saml burgerne og spis dem med det samme.

  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Dejlige fugle a la Claus Holm

Dejlige fugle a la Claus Holm

Min bedste madoplevelse

Holm: Madorakel på hverdagsmission

Holm: Madorakel på hverdagsmission