Majs kan grilles med og uden blade.

Uden blade skal de grilles cirka seks minutter.

Med blade på skal du vride bladene ned, fjerne "hårene" og sætte bladene tilbage. Grill dem i 10-12 minutter.

Lav dit eget kryddersmør til din majs. Her er tre variationer:

Den røde: friskhakket chili og røde peberkorn blandet med smør.

Den grønne: finthakket grøn peber, grøn chili og persille blandet med smør.

Den gule: sennep, estragon og bearnaiseessens blandet med smør.

Læg smørret på bagepapir, rul det og læg det på køl.

Skær en skive, når majsen er klar.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.