Grillet majs med kryddersmør

Foto: Skovdal.dk

Grillet majs med kryddersmør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Majs kan grilles med og uden blade.

Uden blade skal de grilles cirka seks minutter.

Med blade på skal du vride bladene ned, fjerne "hårene" og sætte bladene tilbage. Grill dem i 10-12 minutter.

Lav dit eget kryddersmør til din majs. Her er tre variationer:

Den røde: friskhakket chili og røde peberkorn blandet med smør.

Den grønne: finthakket grøn peber, grøn chili og persille blandet med smør.

Den gule: sennep, estragon og bearnaiseessens blandet med smør.

Læg smørret på bagepapir, rul det og læg det på køl.

Skær en skive, når majsen er klar.

Grillet majs med kryddersmør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce