Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Glühwein


Glühwein

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Denne varme rødvinsdrik er knap så sød og krydret som gløgg.

Ingredienser:
1 dl sukker
1/4 l vand
1 hel kanel
2 hele nelliker
2 appelsiner
1 flaske rødvin

Tilberedning

Kog en lage af sukker, vand, krydderier, saft af 1/2 -1 appelsin og tynde strimler skal af en halv appelsin.
Hæld rødvinen i en gryde, si afkoget ned i vinen og varm op, men lad ikke drikken koge.


Vask og tør den anden appelsin, skær den i tynde skiver og læg dem i varme glas eller krus.
Hæld vinen i og servér med lidt kandis eller de små træstænger med krystalsukker på.

Glühwein

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.