Dejlige fugle a la Claus Holm

Kokkens Køkken med Claus Holm
Foto: Kim Rune

Dejlige fugle a la Claus Holm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skal du bruge:

4 små vagtler eller anden lille pipfugl. Fjern ryggen og tryk fuglen flad.

4 tsk. af krydderiblandingen "Holms pivfrække," som indeholder røget salt, rå lakrids, chili, citron, tomat, basilikum og kan købes bl.a. i web-butikker.

2 pillede rødløg

1 dl æbleedikke

1 tsk. groft lakrids

1 tsk. salt

1 tsk. honning

Så mange små gulerødder, som du kan spise. Skrællede og delt.

4 tsk. røget stikkelsbærmarmelade

Sådan gør du:

Vagtlen får en gang rub (krydderiblanding) og grilles på begge sider i 17-19 minutter, eller til den er mør. Vend den ofte, og brug medium varme.

Løgene sættes i en bakke, drysses med eddike, lakrids og honning. Grilles og vendes i bakken, til de er møre, og deles i brede ringe.

Rødderne skal blot grilles to minutter.

Kom en klat røget stikkelsbærmarmelade på siden.

Dejlige fugle a la Claus Holm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce