Det skal du bruge:

4 små vagtler eller anden lille pipfugl. Fjern ryggen og tryk fuglen flad.

4 tsk. af krydderiblandingen "Holms pivfrække," som indeholder røget salt, rå lakrids, chili, citron, tomat, basilikum og kan købes bl.a. i web-butikker.

2 pillede rødløg

1 dl æbleedikke

1 tsk. groft lakrids

1 tsk. salt

1 tsk. honning

Så mange små gulerødder, som du kan spise. Skrællede og delt.

4 tsk. røget stikkelsbærmarmelade

Sådan gør du:

Vagtlen får en gang rub (krydderiblanding) og grilles på begge sider i 17-19 minutter, eller til den er mør. Vend den ofte, og brug medium varme.

Løgene sættes i en bakke, drysses med eddike, lakrids og honning. Grilles og vendes i bakken, til de er møre, og deles i brede ringe.

Rødderne skal blot grilles to minutter.

Kom en klat røget stikkelsbærmarmelade på siden.

  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.

Mere om emnet

Se alle
Holms bedste burger

Holms bedste burger

Min bedste madoplevelse

Holm: Madorakel på hverdagsmission

Holm: Madorakel på hverdagsmission