Ingredienser:

To kilo blåmuslinger.

To deciliter hvidvin.

To og en halv deciliter flåede tomater.

To fede hvidløg.

To gulerødder, ét stort løg og to stænger bladselleri.

En citron og ét bundt persille.

30 gram smør og lidt peber.

Sådan gør du:

Rens muslingerne under rindende koldt vand.

Hak grøntsagerne groft og svits disse i smør uden at de tager farve.

Tilsæt så saften fra citronen, tomat, hvidvin samt muslingerne.

Damp i fem til otte minutter og server det hele rygende varmt med et godt rustikt brød.

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.

Mere om emnet

Se alle

Pastasalat med muslinger og persillepesto

Muslingesuppe med safran

Pastasalat med muslinger og persillepesto