Til fire personer

Du skal bruge:

8 spsk. chiafrø

8 dl kokosrismælk - eller halvt mandelmælk, halvt vand

½ tsk. kanel

½ tsk. vaniljepulver

Sådan gør du:

Bland dette om aftenen og hæld massen i fire små glasbeholdere eller skåle. Lad dem stå tildækket i køleskabet.

Om morgenen hældes portionen ud i en dyb tallerken, og der tilsættes frugt.

Til hver portion kan det være:

½ moset banan

½ mango, skåret i små bitte stykker, eller 1 kiwi, skåret i små stykker, eller melonstykker eller 1 æble, skåret i små stykker, eller blandede bær som jordbær, hindbær, blåbær, brombær eller en kombination af, hvad du kan lide, og hvad der er i sæson af bær og frugt

Top med en spiseskefuld hakkede mandler og servér.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.

Mere om emnet

Se alle
Familiens fuldkornsbrød

Familiens fuldkornsbrød

Hjemmelavet yoghurt til hele ugen

Hjemmelavet yoghurt til hele ugen

Frokostsalat på glas

Frokostsalat på glas