I Sverige er der en burgerkæde, som hedder Max. Og den er også kommet til Danmark. Max har en burger, hvor bøffen ligger i et icebergsalatblad, så salaten fungerer som brød. Lidt smart, synes jeg. Denne opskrift er ikke helt det samme, men det passer perfekt som en god ret til at begynde sommeren på. Man kan jo altid grille bøffen ude i haven.

800 g hakket oksekød

Salt og peber

Lidt revet citronskal

400 g blandet salat

Olie

Balsamicoeddike

400 g cherrytomater

1,5 dl karrydressing

Bland kødet med salt, peber og revet citronskal og form fire store bøffer.

Vend salaten med olie og eddike. Skær cherrytomaterne i kvarte.

Anret den stegte bøf oven på salaten og top med karry­dressing og tomater.

Server bøffen med råstegte kartofler, hvis du er (eller har) en sulten mand. Vil du selv lave dressingen, så bland lige dele mayonnaise med cremefraiche og smag til med karry, salt, peber og revet limeskal.

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.