Ud at spise


ud at spise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"DAFILIPPO" ###### Maden, vinen, indretningen og servicen er uovertruffen. Til gengæld kan man efter besøg gennem flere år godt savne lidt fornyelse og kreativitet. RESTAURANTPANORAMA, NYBORGSTRAND ###### Fodfejlene var ubetydelige, men der mangler måske en anelse spræl for at nå den absolutte top, men omvendt er niveauet klart over middel, så vi tøver ikke med at uddele fire stjerner. "LPC" ###### LPC er stadig et af Odenses bedre spisesteder. Hvis man vil helt op i den fynske superliga, hvor man har placeret sig rent prismæssigt, så er der dog et stykke vej endnu. "OLIVIA" ###### Olivia bør satse på enten kager eller gourmetmad. Begge dele presset ind i samme omgivelser holder ikke (...). Aftenrestauranten har et så stort potentiale, at indehaverne bør lægge deres energi dér. "CAFÉ MAURITZ" ###### Café Mauritz er uden tvivl en af Fyns bedste cafeer set i forhold til prisniveau, kvalitet af mad og drikke samt service. Mauritz vil meget mere end at være en almindelig café med ordinær mad og drikke. Men så skal der strammes lidt op, for potentialet er der helt klart.

"HØJMEHUS KRO"######

Højmehus Kro satser på billig, traditionel mad, og det er den. Helt uden de store armbevægelser, men heller ingen kiks. Den hyggelige indretning og venlige betjening trækker i retning af fire stjerner, men de falder først, når sjuskefejlene er væk.

"AliBi" ######

AliBi er et fantastisk godt tilbud, når man tager kvaliteten af maden og portionernes størrelse med i overvejelserne. Læg dertil en fin service og nogle rammer, som leder tankerne hen på storbyer som New York og London.

"PANE E VINO" ###### Hvis man ser isoleret på f.eks. en oksemørbrad til 155 kroner, så skal den være i orden. Det var den ikke, og blandt andet derfor er der for langt mellem forventninger og realiteter på Pane e Vino. Samlet pris for oplevelsen var 824 kr., og til den pris kan man komme længere på andre restauranter.

"VESTERGADE1"###### Vestergade 1 placerer sig i den dyre ende af spektret. Madens kvalitet stemmer overens med prisniveauet, men tjenerne skal vide, hvad det er for noget mad, de serverer, og være i stand til at fortælle gæsten om det på opfordring. Alsidigheden er stedets svaghed, for samlet set savner den tre-fire år gamle restaurant fortsat profil og personlighed.

ud at spise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce