Lars og Susanne Thude driver Vester Skerninge Kro med sikker hånd. Susanne styrer restauranten med overskud og charme, mens Lars laver mad af høj kvalitet ude i køkkenet. Fem retter til under en plovmand er i sig selv imponerende.

Maden

Kroen kører med en sæsonmenu og klassiske kroretter a la carte. Niveauet og kvaliteten af begge spor er højt, men en wienerschnitzel til 220 kroner står altså ikke mål med fem fremragende små retter til blot det dobbelte.

Drikkevarer

Vinmenuen er absolut fornuftig til prisen - 74 kroner pr. glas. Er du til dyrere druer, kan du besøge vinkælderen, der dog kun rummer franske vine

Indretning

Autentisk krostemning. Solide borde og spisestole. Farverne er holdt i rødbrunt, grønt og hvidt. Vil du gerne spise virkelig godt i hyggelige, men uprætentiøse omgivelser, er Vester Skerninge Kro stedet.

Service

Jovial, afslappet, imødekommende og professionel.

Regningen

Et glas cava: 55 kroner

To glas chablis: 180 kroner

Menu, fem retter: 450 kroner

Vinmenu, fem vine: 370 kroner

Wienerschnitzel: 220 kroner

Tre oste: 60 kroner

Et glas Woodhaven (vin): 75 kroner

To kopper kaffe: 84 kroner

En grappa: 95 kroner

I alt: 1589 kroner

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.

Mere om emnet

Se alle
3
Madanmeldelse: Gourmet ved landevejen

Madanmeldelse: Gourmet ved landevejen