Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du er selv herre over, hvor omfattende serveringen skal være. Til gengæld er det Fynboen, som bestemmer menuen. Et godt koncept, som holder priserne i ave. Retro er den gennemgående røde tråd. Der er fejlskud og pletskud. Maden er til fire stjerner, men den samlede oplevelse til tre.

Maden

Fisk, kød, grønt. Med basis i det lokale. Sådan er recepten. Opfindsomheden i køkkenet er stor. Der er en svaghed for desserter.

Drikkevarer

En flaske grüner veltliner fra Østrig er et blomstrende, duftende bekendtskab. Der er nok at vælge mellem på vinkortet. Vi smager en shiraz fra Australien til bøffen. Saft, øl og vand. Postevand i flaske uden beregning.

Indretning

Retro, rød, brun og orange. Keramik og kunst af Odense-herkomst på væggene. Platter i mange varianter. Men oplevelsen er noget usammenhængende. Der mangler fynsk hygge, og der er for koldt.

Service

Under middel. Vi skal bede om rigtigt mange ting. Vand, brød, vin. Der bliver ikke forkælet og serviceret. Det er irriterende, at man fra køkkenregionen sporer tobaksrøg.

Regningen

Fire menuer: 1200 kroner.

To retters menu: 250 kroner.

Bøftillæg: 190 kroner.

Ostetillæg: 80 kroner.

Øl: 35 kroner.

Hyldeblomstsaft: 32 kroner.

Et glas rødvin: 65 kroner.

I alt: 2217 kroner.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce