Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg har nu en fiske­restaurant med frisk fisk fra leverandør på havnen lige om hjørnet. Stedet, hvor både ejerpar og retterne fusionerer dansk og østerlandsk køkken er rundhåndet. Selv med det dyre krydderi safran. Fire fine stjerner.

Maden

Maden er herlig for fiske­elskere. Kokken giver den danske fisk et pift af østerlandsk krydderi. Også kødretter og børnemenuer fås. I ugens sidste dage byder man på fiskebuffet til rimelige penge.

Drikkevarer

Fint udvalg af vine og spiritus fra Italien, Frankrig, Chile og Sydafrika. Øl fra både lokale og fjerne bryggerier. Økologisk øl og vand. Varme drikke af alle slags. Isvand serveres til retterne.

Indretning

Lokalet i en af Svendborgs gamle restauranter er, som man husker det fra tidligere ejere. Der hygges med levende lys og friske blomster i vaserne.

Service

Perfekt. Anvisning af bord i restaurantens luneste hjørne. Tæpper til at have over knæene, hvis man stadig ikke er lunet op. Kvindelig tjener, der ved meget om menu og drikkevarer. Man føler sig velkommen.

Regningen

1 rejecocktail: 69 kr.

1 ovnbagte muslinger: 79 kr.

1 hellefisk: 209 kr.

1 rødtunge: 219 kr.

1 mørk mumme: 44 kr.

1 glas rosé, husets: 49 kr.

I alt: 669 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce