Café Biografen ligger perfekt i Brandts Passage. Stedet besidder stadig en vis charme, men maden står desværre ikke mål med omgivelserne. En pastaret, der holder nogenlunde niveau og en salat, der nærmest er uspiselig er ikke godt nok. Når der tilmed ikke ydes nogen nævneværdig service, og kaffen heller ikke er i orden, kan det ikke blive til mere end to stjerner.

Maden

Der er ingen overraskelser i menukortet, der byder på almindelig cafémad: Sandwich, salater, burgere. Kvaliteten er meget svingende, og det undrer mig, at man ikke i højere grad investerer tid på at lave tingene fra bunden i stedet for at blande en række præfabrikerede varer sammen.

Drikkevarer

Café Biografen har et bredt udvalg af drikkevarer: Vine til rimelige priser, økologiske sodavand og safte, Odense-øl på fad og et pænt udvalg af specialøl på flaske - naturligvis også te og kaffe.

Indretning

Caféen er centreret om en stor bar ved indgangen med falmede billeder af gamle Hollywoodstjerner på bagvæggen. De kvadratiske caféborde er spredt rundt i det store lokale, der på forunderlig vis rummer et hav af hyggekroge.

Service

Distanceret er det mest positive, jeg kan sige om betjeningen. Jeg har forståelse for, at personalet havde travlt den anmeldte dag, men derfor kan man godt forvente et minimum af service.

Regningen

Mexicanske chips: 39 kroner

Pastaret m/ laks: 119 kroner

Cæsarsalat: 85 kroner

Cider: 39 kroner

Naturfrisk/ginger ale: 29 kroner

Espresso: 23 kroner

Tærte: 39 kroner

I alt: 373 kroner

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
8
Madanmeldelse: To-stjernet frokost før filmen

Madanmeldelse: To-stjernet frokost før filmen