Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis du mener, at brasseriets udtryk er minimalistisk og småt, går du forgæves hos Restaurant Skovbakken i Zoo. Her er der nobelt, stuk, detaljer og tykke tæpper. Ligesom brasseriet ikke sender sine gæster småsultne hjem. Et alternativ til midtbyens smarte insteder.

Maden

Tre retter til en overkommelig pris. Ristede svampe, blandt andet trøffel og kantareller på toppen af unghane-brystfilet. Sukkerknasende citronroulade med guf og is. Super hjemmebagt brød i flere varianter. Solidt kokkehåndværk, respekt.

Drikkevarer

Til menuen hører vand - også med citrus og brus. Skovbakken er velbevandret udi vinene. Vi bliver anbefalet de vine, som er på vinmenuen, alsace og bourgogne, som koster henholdsvis 68 kr. og 78 kr. pr. glas. Hvidvinen burde have været koldere.

Indretning

Enhver provinsby, der gerne vil være storby, har et sted som Skovbakken. Her har borgerskabet holdt sine fester i generationer. Det emmer af traditioner, og hvis man er i humør til at lufte den lidt pænere garderobe, matcher det stedet. Det samme gør et par jeans og basketstøvler.

Service

Hvis du bliver mødt i døren af tjeneren og bliver hjulpet af med overtøjet, er niveauet lagt. Du er Gæsten. Det holder hele vejen. Musikalske, gode vibrationer.

Regningen

Tre til bords:

To menuer: 696 kr.

En laks og en bøf med bearnaise: 448 kr.

To glas vin: 136 kr.

To glas vin: 156 kr.

I alt 1436 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce