Restaurant Bacchus lægger sig mellem Pasfall og bistroer som Kok & Vin med sine to menuer til en fin pris - her er godt fransk håndværk, rustikt og med elegance - men akustikken halter. Fem små stjerner.

Maden

Tre retters menu rustik til 255 kroner, en månedsmenu med op til seks retter for 610 og vine på glas for 75 kroner. Tournedos rossini er fast på kortet til 295 kroner.

Drikkevarer

Vine på glas for 75 kroner og velassorteret kort med fokus på Frankrig og Rhône

Indretning

Galleri Rasmus står for kunsten på væggene, enkelt og hyggeligt interiør, men lydniveauet bliver ganske kraftigt sidst på aftenen.

Service

Særdeles vidende og fleksibel betjening, men ordet fantastisk bør varieres til noget mere præcist, for evnerne fejler ikke noget hos den unge mand, vi havde ved bordet.

Regningen

Menu rustik 255 kr.
Røget kammusling 135 kr.
Menu du chef 405 kr.
Bobler 75 kr.
Pink bobler 85 kr.
Seks glas vin 450 kr.
Et glas dessertvin 85 kr.
I alt 1490 kr.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle
Odense-restaurant er nomineret som Årets Bistro

Odense-restaurant er nomineret som Årets Bistro

1
Madanmeldelse: Ærkefransk finesse

Madanmeldelse: Ærkefransk finesse