Bull Diner giver kvik betjening og en hæderlig burger-oplevelse i forhold til prisen. Dejlig frisk salat, lidt kedelige bøffer og en jævn bolle sikrer sammen med hæderlige fritter de tre stjerner. Men man lever ikke op til egne ambitioner om at være slowfood-burgerjoint, selv om kødet er fra Grambogård.

Maden

Menuer til 114 kroner med burgere i diverse udgaver med okse, kylling og i vegetarudgave. Også i børnestørrelse.

Drikkevarer

Nul alkohol, men sodavand, vand, saft og most til 29 kroner.

Indretning

Højloftet, rent og pænt i de gamle Palmehave-lokaler, som Olav de Linde har renoveret. Appetitligt med americana-dekoration på vægge og country-stemning i højttalerne.

Service

Kvik og venlig betjening bag kassen, tålmodighed med kunden, hvis det tager tid at bestemme, og rap levering af måltidet ved bordet.

Regningen

Pulled pork menu: 114 kr.
Crispy Menu/fiberbolle: 94 kr.
B-Chili Menu med fiber: 107 kr.
B-Bacon Cheese: 69 kr.
Cheddar-bæger: 3 kr.
To garlic-dressing: 6 kr.
BBQ-dressing: 3 kr.
B-wings: 39 kr.
B-nuggets: 34 kr.
Week-offer: 20 kr.
Tre Nikoline og Egekilde: 29 kr.
I alt: 518 kr.

  • Michael Bager

    Af:

    Journalist på avisen Danmark. Skriver nyheder og står for avisens mad- og vinsider. Madredaktør med ansvar for restaurantanmeldelser. Tidligere formand for foreningen Danske Madanmeldere, som står bag Årets Ret. Født 1967.

Mere om emnet

Se alle
2
Madanmeldelse: Burger mod tømmermænd

Madanmeldelse: Burger mod tømmermænd