Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leandro Leone har tidligere været i restaurationsbranchen, men er i Odense mest kendt for tøj. Hans nye forretning i Bangs Boder - lige over for Lotzes Have - er et mix af café-restaurant, designertøj og italienske specialiteter. Køkkenet baserer sig på kvalitetsråvarer enkelt tilberedt af ham selv eller fruen. De to står også for serveringen. Enkelt, eksklusivt og ikke billigt.

Maden

Retter, som et italiensk enmandskøkken formår. Pizza, panini, pasta, fisk, skaldyr og bøffer. Serveringer lavet "fra bunden". Hvis man sætter pris på original enkelhed, er det stedet.

Drikkevarer

Det italienske vinkort cirkler omkring de dele af Italien, som værten kommer fra. Calabrien og Sicilien. Men også med norditalienske vine. Økologisk saft og mange ølvarianter - herunder selvfølgelig italienske produkter. En flaske vand til maden koster 20 kr.

Indretning

Stort lokale, brugt til lager og butik. Tunge møbler, rå gulve. Hvidt. Lidt udsigt til Lotzes Have - Børnekulturhuset Fyrtøjet. Spøjst med gennembrudt væg til forretningen med tøj - mest eksklusive ting til mænd.

Service

Vi havde reserveret bord søndag aften og var de eneste gæster. Så der var o.k. opvartning. Men uopmærksomhed omkring elementære ting som vand, bestik, servietter og rigelig snak om koncept, Italien, events, historik, tøj. Snak om italiensk lovgivning i almindelighed og Berlusconi i særdeleshed.

Regningen

To cappuccino: 78 kr.

Ialt 942 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce