Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Francesco Aversa holder det italienske flag højt. Maden kunne have større præcision, behandlingen af vin være mere nænsom, men stemningen er autentisk, og man kan blive mæt af en pastaret og en italiensk pilsner for 140 kroner. Konkurrencen i byen er hård i prislejet tre retter for omkring 300 kroner, og her kan Capri ikke følge med. Derfor lander vi på tre pæne stjerner.

Maden

Klassisk italiensk køkken med en enkelt fiskeret, pasta til omkring en hund, kødretter omkring 200 kroner og klassikere som tiramisu og flamberet banan. Generelt er portionerne rigelige på Capri, serveringen og håndværket rustikt. Et tilbud om tre retter for 300 kroner i en mere skarptskåren version vil være i tidens ånd, når det gælder koncept, madspild og klima- bevidsthed.

Drikkevarer

Husets vin til fornuftig pris. Behersket vinkort med italienske klassikere, ditto øl og dansk på fad.

Indretning

Kitsch på steroider, men rent og hyggeligt. Engle, statuer med slips og køkkengrej i en grad, så man kunne frygte for besøg af kobbertyve. Gæsterne kan følge chefen og kokkene i arbejde, når frituren ikke varmer ordentligt igennem, og se ejeren spise sin aftensmad. På vej ud kan man bladre i Waverley Roots bog om det italienske køkken, et par bøger af guruen Antonio Carluccio eller overveje om, man skal have ny (model)bil. Indehaverens fascination af italienske køretøjer i almindelighed og formel 1 i særdeleshed fornægter sig ikke.

Service

Fin betjening, uformel og lidt rustik som selve stedet.

Regningen

Asti spumante: 39 kr.

I alt 944 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce