Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kan ikke andet end blive fem store stjerner til Vester Skerninge Kros utrolige fusion af historiske rammer og moderne restaurant samt det fynske og franske køkken, som her er det perfekte par. Endda med plads til små eksperimenter.

Maden
Menukortet har en særlig treretters sæson-menu, der læses på bordets caféskilt. Ellers er der et klassisk dansk aftenkort samt et, hvor de fynske råvarer og madtraditionen kraftigt flirter med det franske køkken. Frokostmenuen har også den treretters menu samt anretning og a la carte. Finere kromad. Kokkens smagsløg fejler ikke noget, og som gæst er alt fra det hjemmebagte brød, kager til sovse, fisk og kød, grønt samt tilbehør intet mindre end en oplevelse.

Drikkevarer
Fint vinkort med særlig vægt på franske og italienske vine. Alt i øl og vand. Der er puslet om kaffe og te-kortet, og smag den hjemmelavede rabarbersaft, serveret i store rødvinsglas med is og duft af sommer.

Indretning
Kroen er ny-og nænsomt renoveret. Man er stadig i et stykke historie og samtidig på en moderne restaurant. Moderne kunst på væggene. Fra tidlig aften hygges med levende lys i vinduer, på borde, ja helt ud på toilettet.

Service
Venlig, oplysende, munter fra vi kommer, til vi siger farvel. To store selskaber samt mange borde med enkelte spisende klares effektivt og hele tiden med et smil.

Regningen
1 sæsonmenu: 295 kr.

2 asparges m. rogn: 216 kr.

1sprød kulmule: 235 kr.

Gundestrup oste: 50 kr.

creme brulé: 90 kr.

2 rabarbersaft: 48 kr.

1 glas hvidvin: 70 kr.

1 glas rødvin: 65 kr.

I alt: 1.069 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce