Samlet vurdering


Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To generationer Lieffroy laver mad med en sjælden sikkerhed, som får gæsten til at føle sig let om hjertet og lykkelig. Enkelt, elegant og gennemført fra først til sidst. Fem tindrende flotte stjerner for mad, vin og service i særklasse.

Maden
Enkelt kort med fast menu (tre retter for knap 400 kr.), der med tilvalg kan udbygges til seks retter. (1295 kr. for hele pakken med champagne, seks retter og vin til kaffe med petitfours). Kombination af danske og franske råvarer i super kvalitet. Denne anmelder vil nok lade hovedretten bestemme tidspunktet for næste besøg. Men alt er i top.

Drikkevarer
Vi valgte vinmenuen, og den var en oplevelse fra Mandois-champagne til Cold Hand Winerys blend på most og brændevin. Specialkort med dyre - og gode - flasker med fokus på hvid og rød bourgogne. Der er kun enkelte flasker af hver. Kørevenlig menu for gæster i bil.

Indretning
Det gamle traktørsted i skoven nord for Nyborg er med god smag og ditto materialer renoveret til international klasse. Man sidder godt og kan følge kokkene i det åbne køkken og farvernes skift ude på Storebælt. Blot 20 minutters gang til stationen giver nem adgang fra København eller Odense.

Service
Absolut lydefri, opmærksom og vaks på den velgørende måde, hvor man som gæst først oplever betjeningen, når man har brug for det. Professionelt!

Regningen
To fire retters menu 1000 kr.

En tilvalgsret 105 kr.

Kaffe og petitfours 130 kr.

Vinmenu fire glas 800 kr.

Et glas vin 100 kr.

To avec 90 kr.

To glas champagne 190 kr.

I alt 2415 kr.

Samlet vurdering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce